Forum eUrologia.pl - forum urologiczne dla pacjentów Strona Główna Forum eUrologia.pl - forum urologiczne dla pacjentów
Forum urologiczne dla pacjentów

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Napisz nowy temat   Moderatorzy: Brak
Użytkownicy przeglądający to forum: CCBot/2.0
Oznacz wszystkie tematy jako przeczytane
 Tematy   Odpowiedzi   Autor   Wyświetleń   Ostatni post 
Uwypuklenie na ujsciu cewki moczowej pomocy
0 12-12-18
Kryk123
22 2018-12-12, 19:54
Kryk123
Zaczerwienione zgrubienie ujscia cewki moczowej
0 11-12-18
Kryk123
34 2018-12-11, 20:35
Kryk123
Upłynnianie nasienia - białe grudki
0 07-12-18
Remik
142 2018-12-07, 19:31
Remik
Problem po zabiegu podcięcia wędzidełka
1 05-12-18
piotlek13
94 2018-12-05, 22:39
piotlek13
Wielkość członka u 10 latka
1 13-08-18
Gracjano
667 2018-08-13, 16:25
Gracjano
Żylaki i ból jąder po operacji przepukliny pachwinowej
0 24-07-18
helper4you
460 2018-07-24, 21:07
helper4you
problemy fizjologiczne po uszkodzeniu rdzenia kręgowego
0 26-06-18
Ksin30
592 2018-06-26, 21:05
Ksin30
czy ktoś ma jakieś pomysły?
0 07-05-18
mbbrokerssc
592 2018-05-07, 15:51
mbbrokerssc
Wysokie PSA
0 30-04-18
nati02707
706 2018-04-30, 08:53
nati02707
Złe wyniki PSA
0 27-04-18
nati02707
520 2018-04-27, 11:29
nati02707
Brak potrzeby oddawania moczu. Brak parcia na pęcherz
0 28-01-18
lukasz1986
1477 2018-01-28, 18:29
lukasz1986
przedwczesny wytrysk
0 20-01-18
czestochowiak
796 2018-01-20, 16:00
czestochowiak
Problem
0 09-01-18
Miver
856 2018-01-09, 19:38
Miver
Nieznana choroba
Co mi jest?:(

0 03-01-18
Agaciik94
1009 2018-01-03, 04:11
Agaciik94
Zaczerwieniona główka penisa, szczypanie po wytrysku.
2 20-08-17
sandarak29
1783 2017-10-28, 14:08
rafalmazur2407
Biały mocz
prośba o poradę

0 21-09-17
bingonh
1396 2017-09-21, 21:48
bingonh
Szczypanie prącia po stosunku czy onanizacji.
0 11-09-17
Kasia_i_Tomek
1345 2017-09-11, 14:04
Kasia_i_Tomek
Ureterocele? Zabieg?
1 16-07-17
ebater
1633 2017-07-20, 21:09
GregoryH
Brak potrzeby oddawania moczu
5 10-08-15
tomekcas
6142 2017-07-14, 08:51
lukasz1986
Problem z oddaniem moczu - parcie na mocz
Przerywany strumień moczu

0 13-07-17
asik20
1354 2017-07-13, 19:26
asik20
Vedi Clinic Gorzów Wielkopolski a problemy z erekcją.
Słyszał ktoś opinie?

0 13-07-17
lukasz1986
1078 2017-07-13, 10:25
lukasz1986
Wnętrostwo u dorosłego, czy jądro trzeba usunąć?
1 04-06-17
Teodor
1702 2017-06-06, 09:40
GregoryH
URETROGRAFIA w województwie mazowieckim
Gdzie w Warszawie można wykonać uretrografię?

1 08-05-17
sworntothecat
1792 2017-05-08, 22:40
GregoryH
Częstomocz, kropelkowanie moczu, nokturia
0 18-04-17
Bartek1989
1762 2017-04-18, 19:39
Bartek1989
Cystoskopia fluorescencyjna w Warszawie
Warszawa cystoskopia fluorescencyjna PDD

0 12-04-17
henio
1930 2017-04-12, 12:54
henio
Wyświetl tematy z ostatnich:  
Forum eUrologia.pl - forum urologiczne dla pacjentów Strona Główna » Forum ogólne » Forum ogólne serwisu eUrologia.pl Strona 1 z 7  
Napisz nowy temat  
Skocz do:  
Nowe posty    Brak nowych postów    Ważne ogłoszenie
Nowe posty [ Popularny ]    Brak nowych postów [ Popularny ]    Ogłoszenie
Nowe posty [ Zablokowany ]    Brak nowych postów [ Zablokowany ]    Przyklejony
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Support forum by phpBB3 Assistant